Cowboy in Nepal deel II

Limited Edition – alleen voor leden.
Alle verschenen verhalen hierin gebundeld.
Op de flaptekst:

Zijn er cowboys in Nepal?

De schrijver neemt ons mee op zijn rondzwervingen in de Zwitserse, Franse en Oostenrijke Alpen en de Italiaanse Dolomieten. Hij maakt de lezer deelgenoot van het grote geluk dat hij daar vindt; het een zijn met de natuur. Een ieder die de liefde voor de bergen met de schrijver deelt, zal de euforie herkennen van het op pad gaan, het hogere en onbekende tegemoet. Van het zich klein voelen in een betoverend landschap, dat in een oogwenk door een weersverandering kan veranderen van een lieflijk in een bijna beangstigend decor.

Na Cowboy in Nepal gingen de trektochten gewoon door. Naarmate de ervaring toenam werden de tochten – soms – uitdagender. In zijn kenmerkende stijl beschrijft Gerard den Toonder welke avonturen hij en zijn trouwe vrienden beleefden. Nieuwe bergtochten met hoogtepunten maar ook met  teleurstellingen. Succesvolle beklimmingen, maar ook dat wat soms maar net goed ging. Cowboy? Een synoniem voor de drang naar vrijheid en geluk die de basis vormen voor dit meeslepende boek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s