Mag die man weg

Voor de halve zool die pro- Trump is: lees niet verder. Of juist wel. Je verstand staat er toch bij stil. Ben ik nu zo dom of ben jij, om van Gaal verder niet te citeren. Het lukt mij niet te begrijpen: waarom komt die idioot voortdurend langs. Je hebt amper de tv aangezet op zoek naar nieuws of iets interessants en daar verschijnt die dombo alweer, die gevaarlijke gek met z’n boeventronie. Ik kan er niet meer tegen. Echt, ik hou er helemaal niet van: schelden in de digitale ruimte, ik wil het liever niet doen, maar ik kan mezelf niet langer tegenhouden, mag die man weg?

De zogenaamde leider van het zogenaamd machtigste land ter wereld. Je zou oprecht gaan twijfelen aan de verstandelijke vermogens van de Amerikaan. ( een twijfel die versterkt wordt door hamsterwoede van wapenaankoop bij coronadreiging ) Fakenews? Wie stemt er op iemand, kiest zo’n tiep om het land te laten regeren, een die uitspraken doet als ‘Grab them by the pussy”. Walgelijk figuur. Dat haar ook…

Bij iedere gebeurtenis van enig belang wordt deze ontsnapte gek getoond, wat hij erover te zeggen heeft. Alsof dat er iets toe doet? Wááróm? Mag die man weg? Deze nepmens die sneller liegt dan zijn schaduw. Gewoon niet meer laten zien, negeren. Is er nu echt helemaal niemand die hem even kan pootje haken? ‘To put it mildly’. Grab deze stripfiguur bij zijn stropdas, verstop zijn microfoon of stuur hem naar Mexico. Die stropdas….

Drie weken geleden bestond Corona niet volgens deze stupide knakker en als het wel bestond had hij alles onder controle zoals nog geen enkel land het ooit onder controle had gehad. Nu zijn de prognoses honderdduizend doden in ‘America First’. Helaas, het is mij onmogelijk immuniteit op te bouwen tegen deze beangstigende gek, sterker nog, ik word allengs allergischer voor deze akeligheid. De lompe griezel die volgens Kapitein Haddock een lelijke Basji Boezoek zou worden genoemd. Drommels, drommels en nogmaals drommels nogeensaantoe.

Mag die man weg? Met z’n rotkop en z’n rotstem. Ik word er letterlijk misselijk van. Ik zeg het nog één keer, hij weg, of ik weg.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s