Fragmenten van brieven aan E.

…… een ellende toch, ik was er al bang voor, meestal pas in januari, liever niet met de feestdagen. En jahoor daar ging ik. Niet te stuiten, je weet wel overgeven, koorts en ik had me toch een pijn in mijn lijf. Ik wist niet waar ik het zoeken moest en niks in huis natuurlijk. Op de een of andere manier ben ik dan toch weer te trots om jou te bellen hé, je weet wel, ik schijn toch altijd weer die onafhankelijke te moeten spelen. Nou je mag gerust weten, ik heb in me bedje liggen huilen hoor……

Lieve E,
het zal je zijn opgevallen, ik heb lang niets van me laten horen. Dat zit zo, er moet me iets van het hart. Het is dat kerstdiner, je weet vast wel wat ik bedoel. Ik bedoel ik dacht we aardig in gesprek waren en op een lijn zaten en dan opeens ben jij een en al oor met Harry. Sorry, maar dan ben ik er even klaar mee. Ik ben best makkelijk in die dingen maar je hebt me al eens eerder, jaja ik weet dat we dat begraven hadden en geen oude koeien enzo maar zie je dat zit diep en komt dan toch weer terug. Nou dan ben ik het nu kwijt, sorry.  En dan nog iets, wat jij zei over pruimen koken, daar kan best wijn bij, Oliver Jamie doet het ook……

…… raad nooit wie er bij mij voor de deur stond. Met zo’n bos bloemen. En een rooie kop. Jaap, mister Valentijn himself. Nou je kent me. Ik kan het hoor, hij kan ze krijgen, ik heb ze aangepakt met mijn ijskonijnengezicht en ze staan nu op de kast. Rozen en nog andere hoe heten ze. Echt hoor ik ben er zo klaar mee. Hoe vond jij nou dat dat het ging, dat kan je toch niet maken, eerst gezellig doen enzo en dan gewoon afhaken, ik kreeg gewoon helemaal geen aandacht meer van meneer…..

Fragmenten van brieven van E

…… zei het laatst ook al en ik weet het zelf ook, heb nu eenmaal een gat in m’n hand, kan ik niks aan doen. Als ik geld heb, word nu eenmaal gelukkig van kopen, shopaholic hé, hihi. Jij toch ook. Als ik niks kan vinden koop ik gewoon altijd een shawl, kan mij wat schelen. Dus, wanneer gaan we weer eens? Als je het niet erg vind niet weer naar Rosado maar eens naar Breda, vind ik altijd zo’n gezellige stad. Wedden dat we zo sjans hebben met die gezellige Brabo’s? ik trakteer de lunch……

…… viel me nu pas op, je verwacht het niet van iemand met zo’n smal smoeltje, hij heeft best brede schouders enzo, hihi als je me begrijpt. En die zwarte coltrui stond hem zo goed. Eerst moest ik nooit van hem hebben maar als je hem eenmaal begrijpt, hij bedoelt het goed, allemaal. Nou ja, als je het niet verder vertelt, we gaan volgende week naar de film. Echt niets zeggen hé, doe maar net of je niks weet. Je weet hoe Harry is……

…… hoop wel dat je je nu eindelijk weer eens wat beter voelt, dat schiet niet op met jou. Jaap nog gezien de laatste tijd? Ik weet niet, het zal wel weer aan mij liggen. Hij kan af en toe zo bot doen, krijg ik overal de schuld van. Alsof ik er wat aan kan doen, hij is nogal jaloers, sinds ik mijn haar nu anders heb, ja sorry hoor. Nou ja, hoe het ook zij, ik ben blij dat we het weer gehad hebben, al dat gedoe met die feestdagen. Is bij jou de boom al weg, weer even niks nu. En als je het niet erg vind, ik ga liever naar Rosado maar dan ook eigenlijk liever pas volgende maand, zit even een beetje krap, lieve groetjes van je E.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s